SzelidF 728x90 03 

Cikluselemzés asztrológiai segítséggel

 

 Cikluselemzés

MIKOR, MELY NAPOKON VAGYOK TERMÉKENY? VAN MÓD MEGTUDNI EZT?

Biztosan sokszor feltette már ezt a kérdést, amikor az ismert számítással, a havi menstruációs ciklus középidejében nem történt meg eddig a fogamzás! Az asztrológia segíthet ebben! Hogyha a tengerek a Hold változását az apály és dagály jelenségével követik, hogy lehetne, hogy mindannyian ne lennénk érzékenyek e gyorsan haladó és változó bolygó által mutatott hatásokra?

 

Fontosnak tartom leírni, hogy a bolygók, mint az univerzális hatások mutatói, mint valamilyen sajátos útjelzők vannak jelen az életünkben. Nagy segítség lehet számunkra, ha ismerjük e hatások jellegét, irányát, hiszen így tudunk alkalmazkodni, belesimulni e hatások által megvalósuló változásokba. Így tudjuk szélbe állítani a vitorlánkat, nem pedig az ellenszélben küszködve kudarcot kudarcra halmozva élünk.

  

ELŐFORDULHAT, HOGY A FOGAMZÁSRA ALKALMAS NAPOK NEM ESNEK EGYBE A MENSTRUÁCIÓ IDŐPONTJA ALAPJÁN SZÁMÍTOTT OVULÁCIÓ NAPJÁVAL. EZ EGYIK OKA LEHET A MEDDŐ CIKLUSOKNAK.

  

asztrologia

A bolygók között születésünk pillanatában fennálló kapcsolatok, harmonikus és diszharmonikus viszonyulások olyan erőket, energiákat mutatnak meg nekünk, melyek egész életünkön végigkísérnek. Az értő asztrológus segít megfejteni, megérteni e hatásokat. Ha elakadunk valahol, keressük a kiutat, a megoldást, bizony nagyon sok információt találhatunk a születési képletünkben. Megtalálhatjuk a legtermékenyebb, a fogamzásra legalkalmasabb napjainkat is!

 

UGYE HALLOTT MÁR A "SPONTÁN PETEÉRÉS" JELENSÉGÉRŐL?

Sokan az ovuláció napjára időzítik az együttlétet, s mégsem jön létre a terhesség! A váratlan, úgynevezett valószínűtlen napokon pedig megtörténik a fogamzás. Biztosan hallott ilyen esetekről! Ez az a jelenség, amit orvosilag nem lehet megmagyarázni. Az asztrológia segtségével a születési képletben pedig benne rejlik ez a titok is!

 

Melyek a termékeny napjai, milyen tényezők gátolhatják, melyek segíthetik a fogamzóképességet? Keressük együtt a válaszokat! Írjon nekünk!

 

Egyéni konzultáció keretében segítségére lehet Simon Katalin mentálhigiénés szakember és okleveles asztrológus

A munkadíj 8-10000 Ft/óra, függ attól, mennyire pontosan ismeri születési időpontját.