SzelidF 728x90 03 

Egyéni lehetőségek


A csoportokban végzett munka mellett, vagy helyett Önnek lehetősége van egyéni konzultációkon is részt venni. Az egyéni foglalkozások személyre szabottak, azaz az egyéni igényeket és szükségleteket veszi figyelembe, ahhoz idomulnak.

A megfelelő módszer megkereséséhez segítséget nyújtunk az első találkozás alkalmával, ezért azon mindenképpen célszerű részt venni. Így közösen kijelölhetjük a további utat.

Kibontakozas termekenysegAZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLJUK EGYÉNIBEN IS:

Simon Katalin:

- tibeti hangtálas masszázs Peter Hess módszerével – ez a stressz-oldó technika a csoportokban való részvétel, illetve az egyéni konzultációk mellett is hasznos

- asztrológiai konzultáció: ahol válaszokat kaphat sok kérdésére, pl: ideje van-e a baba érkezésének, melyek a havi ciklus termékeny napjai, milyen akadályok állhatnak a fogantatás útjában, és milyen segítségekre lelhet?

- Rogers féle személyközpontú segítő beszélgetések

"jövőteremtés", önismereti fejlődés támogatása NLP-vel, szimbólumterápiás integratív módszerekkel

                                                                                         

Eördögh Ágnes: -autogén tréning és progresszív relaxáció, a relaxált állapot megteremtésének módjai, az így megtapasztalt szimbólumok erejének felismerése, és azok használatának elsajátítása 

Dr.Leitem Ágnes: - táplálkozási tanácsadás, állapotfelmérés 

                                                                                           Sziv03k  

onismeretAZ EGYÉNI FOGLALKOZÁSOKAT LEENDŐ ÉDESAPÁKNAK IS AJÁNLJUK!

Ők is részesei és elszenvedői a késlekedő fogantatás nehéz és stresszes folyamatának, a kudarc élményének! Hiszen a gyermek iránti vágy, a gyermeknemzés közös öröm és szándék, fontos, hogy az esetleges nehézségek, akadályok legyőzésében is közösen vegyenek részt. Ez nem azt jelenti, hogy mindig mindenhová együtt kell menni! Sőt! Csoportos kereteken belül nem is jó, ha együtt vesznek részt, kivéve a baba elvesztését feldolgozó csoportot. Mindketten a saját igényük és céljaik szerint válasszanak a lehetőségek közül.

 

KEDVES LEENDŐ ÉDESAPA!

Talán vannak a meddő várakozás alatt olyan érzései, gondolatai, amiket párjával nem tud, vagy nem akar megbeszélni. Jó, ha ezeket képes, és hajlandó megosztani egy Önt segítő, kívülálló szakemberrel. Így a felgyűlt feszültségeket, indulatokat, talán az Ön számára is érthetetlen rossz érzéseket nem kell egyedül, magába zárva cipelnie, hanem azokat feldolgozva könnyíthet lelkén, stressztől felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb életet élhet, ami fizikai egészségét is erősíti.

Egyúttal relaxációs technikákat is elsajátíthat, melyeket otthon akár együtt is végezhetnek. Így saját élethelyzetén javítva könnyebben lehet társa és támogatója párjának is.    

 

HA NEM TUD VÁLASZTANI AZ EGYES CSOPORTOK, VAGY AZ EGYÉNI FOGLALKOZÁSOK KÖZÜL, SZÍVESEN SEGÍTÜNK ELIGAZODNI! Írjon nekünk