SzelidF 728x90 03 

A csoportokban végzett munka fókusza: a stressz és depresszió oldása

 

Ha a fogantatás útjában álló akadályoztató tényezőket lebontogatjuk, bármilyen dimenzióban is gondolkodunk, test, vagy lélek, eljuthatunk a stressz és depresszió károsító erejéhez. Társaimmal ennek a tényezőnek a csökkentésére, feloldására fókuszálunk.  Hogy ez helyes út, azt számtalan szakirodalmi leírás, és eddigi munkáink eredményei is alátámasztják.

csoport
VÁLASSZA KI SAJÁT MÓDSZERÉT!

Ezen az úton többféle eszközt, módszert használunk. Ha a szimbólumok nyelvén szólunk, létezik a hegy, de arra sok út vezethet! Ki-ki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb utat. Van, aki egyedül, van, aki többekkel együtt, egymást támogatva szeretne haladni. Van, aki erős, bátor, és nekivág a meredeknek, van, aki a szelídebb, lágyabb emelkedőt választja. El lehet indulni a mélyebb önismeret felé, ahol rögök, nehézségek is adódhatnak a tápláló, szép lankák mellett. Lehet a színek, vagy a hangok oldásában ringatózni, a lényeg a változás elkötelezett igénylése, akarása és vágya! Ez egyéni elhatározás és döntés.

Ha elindul, és kitartóan halad, mindegy, melyik utat választja, hisz mindegyik út felvezet a hegyre, fáradsága gyümölcsöző eredményt hoz! Talán ez az eredmény nem teljesen az, amit kezdetben elképzelt, de abban biztos lehet, hogy a saját változása, fejlődése, az önmagáról alkotott képe, saját vágyainak megismerése, egyszóval kiteljesedése az, amit így elér.

Párhuzamos érlelődés ez, az önmegismerés, a képesség fejlődése az anyaság felé, melyet majd a fogantatás, az új élet fejlődése kísérhet.   Sokan mondják egy ilyen út végén: „milyen jó, hogy most fogantam meg, mennyivel érettebb vagyok, mennyire máshogy érzem, látom most az anyaságomat, hálás vagyok magamnak, hogy belefogtam”

 

A csoportban megszülető bensőséges, elfogadó légkör, a csoport megtartó ereje segíti a megnyílást, a hasonló élethelyzet, a megélt nehézségekkel való közös megküzdés ereje támogatást és megerősítést ad a csoporttagoknak!

 

HOZZON DÖNTÉST ÉS KEZDJE EL!

Döntése legyen szívből jövő, hiszen élete egyik legfontosabb döntését hozza meg! Mi pedig támogatjuk, kísérjük ezen az úton!  

Ha nehéz választania az egyes csoportok, vagy az egyéni foglalkozások közül, ha több információra van szüksége, segítségére leszünk! Írjon nekünk bátran. 48 órán belül válaszolunk!