SzelidF 728x90 03 

Progresszív relaxáció

 

progressziv relaxacio 

  

   A feszültség „megtanulása” mellett

   elmulasztottuk megtanulni,

   hogyan kell feloldódva ellazulni.

Ez diszharmóniához és az egyensúly megbomlásához vezet, s több olyan életenergiát fogyaszt, ami funkciókárosodást okoz.

A diszharmóniából harag, agresszív vagy depresszív reakció, pszichoreaktív jelenségek következnek, s ha ezek a jelenségek tartósan fennállnak, funkciózavart - akár funkcionális meddőséget is - okozhatnak.

 

AMIRE A FOGANTATÁSHOZ SZÜKSÉG VAN: TEST ÉS LÉLEK EGYENSÚLYAmegpihenni

Rengeteg vizsgálat, megfigyelés azt támasztja alá, hogy a krónikus fizikai és pszichikai stressz, a depresszió gátolhatja a reprodukciós képességet, a stressz-hormonok szintjeinek a változásai gátolhatják a petefészek és a méh egészséges működését.

A „hormon-zavar” – a rendszerszemlélet felől nézve a szervezet válasza egy adott fizikai, pszichológiai állapotra, amit gyógyszerekkel megtörni nehéz.

 

SZIMBÓLUMOK TESTTŐL LÉLEKIG

Az álom és a fantázia munkája révén a „testünkbe zárt érzeteink” szemléletes formákká, képi-jelképi áttételekké alakulnak és sűrítmények, /szimbólumok/ alakját öltik, ezáltal lehetségessé válik megjelenítésük.

 

ÁTÉLÉS, MEGJELENÍTÉS, MEGÉRTÉS, VÁLTOZÁS...                                     

A testi érzeteket a képi áttételek megjelenítő hatalmával tehetjük szemléletessé, ezáltal a képet, mint külső realitást tovább kezelhetjük-gondozhatjuk, ami változást generálhat, visszatérést az elveszített egyensúlyhoz!

  

A csoportot vezeti: Eördögh Ágnes pszichológus

6 alkalom, hetente egyszer 2 óra

Következő csoport indulását 2017. márciusra tervezzük. A jelentkezéseket addig is gyűjtjük, hogy az első beszélgetésre a csoport indulása előtt még sor kerülhessen.

A csoporton való részvétel díja: 38 000 Ft. Ez az összeg a hat csoportfoglalkozás előtt egy 1 órás egyéni konzultációt is tartalmaz, melyen megismerkedhet a tibeti hangtálas masszázzsal is. Ha már résztvett valamelyik foglalkozásunkon, akkor a csoport díja 30.000 Ft.

A csoportra jelentkezni folyamatosan lehet! Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a Gy.I.K. menüpont alatt, majd vegye fel a kapcsolatot velünk, írjon nekünk! 48 órán belül válaszolunk!

 

www.szelidfogantatas.hu | 2012. Minden jog fenntartva!

©